Bizcocho de calabaza

Bizcocho de calabaza

Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Bizcocho de calabaza. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Bizcocho de calabaza is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. Bizcocho de calabaza is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Bizcocho de calabaza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bizcocho de calabaza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Bizcocho de calabaza using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

Un bizcocho diferente, con un resultado húmedo y
jugoso que le da la calabaza y un sorprendente sabor.
Para el postre, para el desayuno o la merienda está tan
bueno que en casa no ha durado mucho, si nunca antes
probaste el bizcocho de calabaza te recomiendo que lo
hagas pues se convertirá en uno de tus favoritos.

http://cocineandoconrosa.blogspot.com.es/2017/05/bizcocho-de-calabaza.html

Ingredients and spices that need to be Get to make Bizcocho de calabaza:

  1. 340 gramos calabaza
  2. 260 gramos harina
  3. 250 gramos azúcar
  4. 4 huevos
  5. 240 gramos aceite de girasol
  6. 1 sobre levadura
  7. 1 cucharadita bicarbonato
  8. 1 cucharadita canela
  9. 1/2 cucharada sal

Steps to make to make Bizcocho de calabaza

  1. Cortamos la calabaza a trozos pequeños y la ponemos a hervir en una cazuela con agua hasta que la veamos que está tierna. Colamos, trituramos y reservamos. Yo he utilizado calabaza ya pelada y cortada que encontré en las neveras de la sección de las verduras y frutas del supermercado que tan sólo hay que trocearla y cocerla.
  2. Encendemos el horno a 180º sólo la parte de abajo.
  3. En un bol ponemos los huevos con el azúcar y con la batidora de varillas (mejor si es eléctrica) lo batimos bien durante unos minutos.
  4. Añadimos el aceite de girasol y la media cucharadita de sal y batimos hasta que el aceite se integre bien en la masa.
  5. Es el momento de añadir los ingredientes secos, la canela, el bicarbonato y la levadura lo primero y la harina la vamos añadiendo poco a poco, según se vaya integrando a la masa vamos añadiendo más hasta terminarla. Nos tiene que quedar una masa homogénea. La sal no es para que el bizcocho sea salado, no se nota salado, la sal se le añade a los bizcochos unicamente como potenciador del sabor, la sal nos ayuda a realzar el sabor de los ingredientes del bizcocho.
  6. Añadimos ya por último la calabaza triturada que teníamos reservada y mezclamos muy bien para que se nos integre bien en la masa.
  7. Engrasamos un molde o bien con mantequilla y harina después o bien con spray desmoldante que uso yo y funciona muy bien, y vertemos toda la mezcla.
  8. Metemos en el horno a media altura y lo dejamos unos 30-40 minutos, el tiempo dependerá de nuestro horno, yo en 35 minutos ya lo tenía subido y doradito por arriba. Como siempre, comprobar si está hecho pinchando con una aguja o tenedor hasta que éste salga limpio.
  9. Sacamos del horno y dejamos enfriar encima de una rejilla, Cuando se haya enfriado desmoldamos y a disfrutar de él!

As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes fewer or more active ingredients or is a little basically zesty, you can make easy adjustments to attain this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for basic food preparation abilities for novices you don't need to discover them however only if you master some simple cooking strategies.

This isn't a complete overview to fast as well as easy lunch dishes yet its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food How to Prepare Speedy Bizcocho de calabaza. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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