Tarta de calabaza o pumpkin pie
Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Tarta de calabaza o pumpkin pie. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Tarta de calabaza o pumpkin pie is one of the most favored of current trending meals in the world. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Tarta de calabaza o pumpkin pie is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Tarta de calabaza o pumpkin pie, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta de calabaza o pumpkin pie delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tarta de calabaza o pumpkin pie is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tarta de calabaza o pumpkin pie estimated approx 75 minutos.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Tarta de calabaza o pumpkin pie using 12 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.
El Pastel de Calabaza es muy popular en América y es el pastel típico que se sirve durante la Festividad de Halloween. Es muy fácil de preparar y si lo hacéis en casa os quedará delicioso. Si te gusta esta receta no olvides clicar el “me gusta” y compartirla.
Vídeo: <a href="http://www.mis-recetas.org/video/show/2682-tarta-de-calabaza-o-pumpkin-pie" rel="nofollow" target="_blank">Tarta de calabaza o pumpkin pie</a>
Ingredients and spices that need to be Get to make Tarta de calabaza o pumpkin pie:
- 1 plancha de pasta brisa (masa quebrada)
- 3 huevos
- 1.300 gr calabaza con piel
- 130 ml. nata para montar
- 120 gr azúcar moreno
- 40 gr nueces
- 40 gr galletas de jengibre
- 1 cdts café de canela en polvo (5 grs. )
- ½ cdts café de jengibre molido (2,5 grs. )
- 1/8 cdts café de clavo molido (0,6 grs. )
- ½ cdts café de sal
- nata montada para decorar
Steps to make to make Tarta de calabaza o pumpkin pie
- Cortamos la calabaza en trozos pequeños y la hervimos con muy poca agua durante unos 20 minutos. La escurriremos hasta que no quede nada de agua, la dejaremos enfriar y la trituraremos. Reservaremos.
- Ponemos en un molde, a poder ser desechable, mantequilla a punto de pomada y la extenderemos por todo el molde sobre todo por los cantos del molde. Espolvoreamos un poco de harina para que no se pegue la masa.
- Introduciremos la plancha de pasta brisa en el molde procurando que llegue a todo el borde y aplanaremos bien para que no quede nada de aire.
- Con un tenedor pincharemos toda la base de la masa y pondremos también unos garbanzos crudos para que no se hinche la masa dentro del horno. Cuando la masa salga del horno hay que quitar los garbanzos.
- Con un cuchillo cortaremos el sobrante de la masa y la coceremos al horno durante unos 10 minutos por arriba y abajo a 250º centígrados con el horno previamente precalentado.
- Trituraremos las nueces y las galletas hasta que quede una pasta que depositaremos en la base de la tarta. La extenderemos por toda la base.
- Pondremos los huevos en un bol y los batiremos bien hasta que queden un poco espumosos.
- Añadiremos la nata para montar, la sal, la canela molida, el jengibre molido, el clavo molido y el azúcar moreno. Batiremos hasta que queden integrados todos los ingredientes.
- A continuación le añadiremos la calabaza y seguiremos removiendo hasta que quede todo bien mezclado. Esta mezcla quedará bastante líquida.
- Pondremos el relleno en el molde y coceremos la tarta durante 15 minutos con el horno a 220º centígrados, por arriba y abajo.
- Después bajaremos el horno a 180º centígrados y la coceremos durante unos 30 minutos más. Antes de sacarla del horno hay que hacer la prueba del palillo y si sale seco ya estará lista. La dejamos enfriar y desmoldeamos. Finalmente la decoramos con nata montada o lo que más os guste.
- Os recomiendo que para una mejor comprensión, veáis el vídeo en este enlace:
As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet to your individual tastes gradually. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or even more components or is a little bit more or less hot, you can make easy adjustments to attain this objective. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you do not require to learn them however just if you grasp some basic food preparation strategies.
This isn't a full overview to fast as well as simple lunch dishes yet its good food for thought. Ideally this will get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food Simple Way to Prepare Perfect Tarta de calabaza o pumpkin pie. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment