Paella campera al estilo Pitiminí
Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Paella campera al estilo Pitiminí. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Paella campera al estilo Pitiminí is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are fine and they look fantastic. Paella campera al estilo Pitiminí is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Paella campera al estilo Pitiminí, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Paella campera al estilo Pitiminí delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Paella campera al estilo Pitiminí is 3 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Paella campera al estilo Pitiminí estimated approx 0 minutos.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Paella campera al estilo Pitiminí using 19 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.
Está paella está hecha con restos que me quedaban en el congelador . Pero os aseguro que me ha quedado de rechupete. Toda mi familia disfrutó con ella. Y además cómo me ha salido mucho sofrito, he separado parte de él para hacer otro plato . Os lo pondré mañana!!
Ingredients and spices that need to be Get to make Paella campera al estilo Pitiminí:
- 1 cebolla
- 1/2 puerro
- 2 dientes ajo
- 1 puñado judías verdes, de guisantes, de calabaza
- 1 puñadito alcachofas
- Harina
- 1 pimiento italiano verde
- 1/2 pimiento rojo
- Pimiento escalibao
- 1 pastilla y 1/2 de avecrem pollo
- 300 gr estofado pavo
- Lata champiñones pequeña
- Aliño: sal, pimienta, ajo y perejil, pimiento choricero, azúcar,
- Colorante alimentario
- Tomate frito casero
- Aceite
- 1 huevo duro
- Vino blanco
- Arroz blanco (3 vasos de café)
Steps to make to make Paella campera al estilo Pitiminí
- En una sartén pondremos 3 cucharadas de aceite oliva, primeramente cogeremos el puñadito de alcachofas las pasaremos por harina y las freiremos, una vez hechas reservaremos.
- Luego en ese mismo aceite, pondremos a pochar con un poquito de agua, el puerro, la cebolla y el ajo, cortado todo a broinoise.
- Una vez pochada añadiremos el pavo, que previamente habremos salpimentado y puesto ajo y perejil. Lo freiremos, cuando veamos que coge un poquito de color, pondremos los champiñones. Rehogaremos todo un par de minutos.
- Seguidamente pondremos el resto de verduras, guisantes, judías verdes, calabaza, pimiento rojo, verde. Añadiremos un poquito de vino blanco, Dejaremos que se haga la verdura, salpimentaremos, pondremos un par de cucharadas pequeñitas de azúcar.
- Cuando ya tengamos hecha la verdura, añadiremos una cucharadita de pimiento choricero y a continuación pondremos 1/2 bote de tomate frito. Dejaremos que se vaya la acidez, y listo nuestro sofrito.
- Cogeremos nuestra paella, pondremos nuestro sofrito, añadiremos el arroz y el colorante alimentario, ajo y perejil. Antes de añadirle el agua hirviendo al arroz, lo freiremos un par de minutos en la paellera, para que coja sabor el arroz.
- A continuación añadiremos el agua hirviendo, donde hemos puesto nuestras pastillas de Avecrem.
- Para decorarla pondremos nuestro huevo duro partido, las alcachofas y los pimientos escalibados. Dejaremos cocer el arroz 15 minutos desde que empieza a hervir.Una vez pasado ese tiempo, apagamos fuego y dejamos reposar tapado 5 minutos más y listo para comer...
- BUEN PROVECHO!!😋😋
As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have extra all-natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward adjustments to achieve this goal. In other words, start making your recipes on schedule. As for fundamental cooking skills for novices you don't need to discover them but only if you master some straightforward food preparation strategies.
This isn't a complete guide to fast and also simple lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Paella campera al estilo Pitiminí. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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