Roscón de Reyes

Roscón de Reyes

Hello everybody, it is Drew, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Roscón de Reyes. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Roscón de Reyes is one of the most favored of current trending meals in the world. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Roscón de Reyes is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Roscón de Reyes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Roscón de Reyes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Roscón de Reyes is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Roscón de Reyes estimated approx 50 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Roscón de Reyes using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Receta española del Roscón de Reyes que se toma la noche antes de Reyes y el día de Reyes para desayunar.

Esta receta tiene algunas dificultades (a la luz de los comentarios de algunos usuarios que la han hecho). Aconsejamos ver los vídeos de roscón de reyes para que queden claro cantidades y elaboración. Ver <a href="http://www.mis-recetas.org/video/receta/630-roscon-de-reyes">**VIDEOS ROSCON DE REYES**</a>.

También aconsejamos ver :

* <a href="http://www.mis-recetas.org/recetas/search?text=roscon+de+reyes&commit=IR">Recetas de Roscón de Reyes</a>
* <a href="http://www.mis-recetas.org/recetas/search?text=rosca+de+reyes&commit=IR">Recetas de Rosca de Reyes</a>.

Vídeos: <a href="http://www.mis-recetas.org/video/receta/630-roscon-de-reyes" rel="nofollow" target="_blank">Roscón de Reyes</a>

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Roscón de Reyes:

  1. 400 gr harina normal
  2. 100 gr mantequilla
  3. 100 gr azúcar
  4. 1 cda levadura
  5. 250 mililitros leche
  6. 3 huevos
  7. 1 cda agua de azahar
  8. La corteza de limón rallada
  9. Fruta escarchada o confitada (calabaza, guindas, naranja, limón)
  10. 1 pellizco sal
  11. El haba (quien la encuentre paga el roscón)
  12. Muñequitos de sorpresa para meter en el roscón
  13. 1 corona de Rey de papel o cartón

Instructions to make to make Roscón de Reyes

  1. Para hacer un roscón de reyes casero, esponjoso y con el sabor auténtico y clásico necesitamos seguir estos paso uno a uno y sin prisa, a la elaboración tradicional.
  2. *Paso 1:** Lo primero es poner en un vaso 4 cucharadas de leche y calentarla hasta que esté templada. Añadimos en ese vaso la levadura y la disolvemos.
  3. *Paso 2:** En un vaso echamos el vaso de leche con la levadura e integramos 100 gramos de harina, lo mezclamos hasta que se nos quede una masa blanda, la hacemos una bola. Dejamos en el cuenco tapado con un paño de cocina y debe crecer hasta que adquiera el doble de volumen. (Debemos dejar el cuenco tapado en un lugar húmedo, no en la nevera ni horno ni ninguna ubicación de temperatura alta o muy baja).
  4. *Paso 3:** En un bol grande echamos los otros 300 gramos de harina y hacemos un volcán. En el centro del volcán añadimos los 3 huevos, la leche que queda, el agua de azahar, la ralladura de limón y el azúcar. Ahora tenemos que amasar todo esto y, cuándo esté toda la masa fina y homogénea entonces añadimos la mantequilla y seguimos amasando.
  5. *Paso 4:** Es el momento de añadir la hora masa que hemos tenido doblando su volumen (la masa que tenemos de leche, harina y levadura). Cuándo tenemos las dos masas totalmente integradas le echamos un poco de harina por encima, espolvoreamos la masa y entonces la cubrimos de nuevo con un paño de cocina y dejamos cubierto unas 2 horas (como mínimo).
  6. *Paso 5:** Tras esas 2 horas, o incluso 3, lo que hacemos es volver a amasar la masa y preparamos la fuente de horno. Le ponemos papel vegetal y con la masa ya lista hacemos la rosca. Envolvemos las sorpresas y el haba en papel albal y metemos las figuritas por el roscón.
  7. *Paso 6:** Batir el huevo para pintar por encima el roscón tras haber colocado a nuestro gusto y decoración la fruta escarchada. Una vez está ya pintado nos queda espolvorear un poco de azúcar y, meter al horno unos 20 minutos con el horno a 160ºC.

As your experience and self-confidence expands, you will find that you have much more natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or more components or is a bit basically zesty, you can make simple adjustments to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes on time. As for standard food preparation abilities for beginners you do not require to discover them yet just if you grasp some straightforward cooking methods.

This isn't a total overview to fast and simple lunch dishes however its excellent something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Simple Way to Make Speedy Roscón de Reyes. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Torres de calabaza, queso y espinacas ♥️

Crema de calabaza

Galletas suaves de avena y calabaza asada para bebés BLW (+6 M) 👶🏼