Olla de Peras
Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Olla de Peras. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Olla de Peras is one of the most popular of current trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Olla de Peras is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Olla de Peras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Olla de Peras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Olla de Peras is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Olla de Peras estimated approx 60 minutos.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Olla de Peras using 16 ingredients and 20 steps. Here is how you cook that.
Una receta tradicional que pocos conocen, este sabor es algo que no olvidareis nunca.
Ingredients and spices that need to be Get to make Olla de Peras:
- 2 Peras Maduras Grandes
- 200 gr Judía Blanca
- 200 gr Judía Verde
- 200 gr Garbanzos
- 100 gr Calabaza
- 2 Tomates Maduros
- 1 Rebanada Pan
- 5-6 Almendras Tostadas
- 1 Cebolla
- 1 Ajo
- 1 Cuchara Sopera Vinagre
- 1 Cuchara Sopera Pimentón Dulce
- 1 Cucharita Pimienta Negra Molida
- Hebras Azafrán o 1 Cucharita Polvo
- Leche
- Sal
Instructions to make to make Olla de Peras
- Es una receta algo especial, tiene su trabajo, pero el resultado vale la pena... Se puede hacer con esta receta, una variación de platos.
- Primero tenemos que tener en remojo los garbanzos y las judías blancas, por lo menos 12 horas... Comencemos... Pondremos una olla con 2L de agua, más o menos... Pondremos los los garbanzos cuando empiece a hervir, a los 15 minutos añadimos las Judías.
- Ahora cortamos las judías verdes, las peras y la calabaza en un tamaño respetable.
- También tendremos que preparar la salsa, para ello comenzamos poniendo en una sartén con un Poco de Aceite de Oliva que nos servirá para varias cosas, ponemos el Ajo cortado y la Rebanada de Pan, cuando esté dorados lo retiramos... El Pan que quede bien dorado, ya que luego lo machacaremos.... No retirar la sartén.
- Pelamos y trituramos o machacamos los tomates.
- En la sartén pondremos la cebolla cortada, cuando esté dorada, le pondremos el tomate y la cucharada de pimentón dulce.
- Freímos un poco y lo retiramos del fuego.
- Ahora pondremos las almendras, el ajo, el azafrán, la pimienta y la rebanada de pan en un mortero.
- Lo machacaremos muy bien
- Añadimos la salsa de cebolla y tomate.
- También añadimos la cucharada de vinagre.
- Una vez añadido todo, lo cubrimos de leche y le ponemos un poco de sal.
- Lo removemos bien... Esta salsa sirve para acompañar a otros platos... Probarla a ver si está a vuestro gusto... Podemos seguir con nuestra olla de Peras.
- Cuando veamos que los garbanzos están medio hechos, le añadimos las judías Verdes, las Peras y la Calabaza.
- Cuando estén los garbanzos casi hechos, le pondremos la salsa que hemos preparado... Removemos y probamos, habrá que añadir Sal al gusto.
- Una vez estén hechos los garbanzos, es hora de retirar y servir... Que aproveche!!
- Consejos... Lo importante es calcular la cocción de los Garbanzos, ya que es el guía de este plato.
- Consejos... La Salsa de puede usar como condimento para otros platos, podéis probarla y vosotros mismos os diréis con que plato combinarla... Con patatas, mejillones, pescados, carne... Es una Salsa que pocos saben usan, así que no es muy conocida... Se le puede añadir pimiento verde, zanahoria, pero es para otro plato.
- Consejos... Si queréis que tenga más sabor a Peras, poner 4... Lo mismo pasa con la Calabaza, si queréis que tenga más sabor a Calabaza, poner el doble de cantidad... Depende de que sabor más os guste, aunque se le llame Olla de Peras.
- Esta olla es vegetal, aunque hay quien le pone costillas, panceta, carne magra, etc... Pero no sería una olla de Peras 😉
As your experience as well as self-confidence expands, you will find that you have a lot more natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make simple modifications to achieve this goal. In other words, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you don't require to discover them however just if you understand some basic food preparation strategies.
This isn't a full overview to fast and also very easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Award-winning Olla de Peras. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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